Θα φύγει «πακέτο» με τον Τσίπρα! Όργιο φημών ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Τι του διαμηνύουν Μητσοτακικοί επιχειρηματίες

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τα μαζεύει και φεύγει από την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης καθώς διαπιστώνει ότι έχει χάσει μια απίστευτη περιουσία για να στηρίξει τον Τσίπρα αλλά πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση καθώς ο “άνθρωπος που δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός” (Κυριάκος), τελικά μάλλον θα γίνει!

Ο επιχειρηματίας διαπίστωσε έντρομος ότι έχασε ένα σωρό λεφτά στο Open και προκοπή δεν είδε. Έτσι άρχισε να τρώει ένα ένα τα υποτιθέμενα βαριά ονόματα: Στάη, Καλημέρης, Μαραγκουδάκη και πάει λέγοντας.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο επιχειρηματίας απέτυχε στην πιο σπουδαία αποστολή που του ανέθεσε ο πανούργος Πούτιν και αυτή δεν ήταν άλλη από την αποτροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Σαββίδης διαβεβαίωνε-δια μέσω των Υπηρεσιών-τον Πούτιν ότι ο Τσίπρας δεν θα προχωρήσει τη Συμφωνία αλλά έπεσε έξω. Της καρατόμησης των στελεχών του OPEN είχε προηγηθεί η καρατόμηση του Αντώνη Σκυλλάκου και των συνεργατών του από την διεύθυνση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Ο Σαββίδης πέταξε κι εδώ ένα σκασμό λεφτά για να επηρεάσει τη κοινή γνώμη υπέρ του  Αλέξη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις