Μικρέ μου πρίγκηπα κοιμήσου…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σου γράφω την αγάπη ανάμεσα σε στοίχους. Κλείσε τα μάτια σου και άκουσε τους ήχους. Κλεισε τα ματια και ζησε το ονειρο…Αισθήσεις που ξεχαστήκαν. μεσα στης ζάλης τους ρυθμούς…Με σκλάβωσες, με την ματια σου, με λάβωσες με τα τοξο της καρδια σου και θέλω να πεθάνω. Σαν το τσιγαρο ρούφηξες μαζί με το φιλί μου..

Εισαι ενας ερωτας αλήτης μεσα τη ζωή μου. Παραμύθι, όνειρο, έρωτας, αυτα ζω με σενα. Στην τρέλα και στο θάνατο, με οδηγει η ματια σου.. Σαν μακρινό αστέρι ειναι ο ερωτας σου, στο χρώμα της θάλασσας και του ουρανου θελω να σε πλεξω. με εναν έρωτα μέσα στη βροχή θελω να ταξιδεψω..

Χρόνια μόνη εισαι κλεισμένη στον εαυτό σου, ανάμεσα σε βράχια και σπασμένα όστρακα, εξακολουθείς να ζεις παρέα με θύμησες που πληγώνουν και επιθυμίες που κοιμούνται.. Εισαι για μενα μια ιστορία ρομαντική, όπως τα τρυφερά κοριτσίστικα όνειρα.. Τωρα Κλείσε τα μάτια και άφησε το μυαλό, ανοιξε τα χέρια, πιάσε τον ουρανό, Ακου Μουσικές που σου μιλάνε, μουσικές που σε οδηγούν, λέξεις που σου τραγουδάνε και την αλήθεια σου ξεχνούν..ξέχνα το αύριο, αρχίζει ο χορός…Κλείσε τα μάτια ουράνιε ποιητή, Φιλα με για μια τελευταια φορα με τα ματια κλειστα…

Κλείσε τα μάτια και ρούφα τη ζωή, κάθε λεπτό να ζήσεις να υπάρχεις, και μαθε ότι ο έρωτας ανήκει στους γενναίους.. Θα χαθείς, το ξέρω, μέσα στους πολυθόρυβους δρόμους, της πολιτείας.. Οι μέρες θα σε σκεπάσουν, με την αυλη τρυφερότητα της νοσταλγίας. Απόψε, πρόβαλε πάνω από αυτούς τους λόφους το φεγγάρι. Δεν το είχα προσέξει,.. Απόψε η νύχτα είναι γλυκιά…Είπες πως θάρθεις όταν μπορέσεις, μπορεί και σήμερα, μπορεί και αύριο….. μπορεί ποτέ…..μικρέ μου πρίγκηπα κοιμήσου….

εγραψε το πιτσιρικι

Σχετικές δημοσιεύσεις