Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο Σάμπυ Μιωνής και οι Ελληνες αντισημίτες

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που πρόσφατα έλαβε και την ισραηλινή υπηκοότητα, έκανε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Εβραϊκό Πρακτορείο για το Ισραηλ, για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού λόγω της επικίνδυνης αύξησης του αντισημιτισμού στην Ευρώπη και την Αμερική.


Υπενθυμίζουμε οτι συν επικεφαλής του Task Force κατα του αντισημιτισμού του Εβραϊκού Πρακτορείου για το Ισραηλ, ειναι ο ελληνοισραηλινος επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια εγινε στόχος εγχώριων αντισημιτικών ΜΜΕ και πολιτικών, εξαιτίας του ακτιβισμού του υπέρ του Ισραήλ και κατα του αντισημιτισμού.
Βέβαια όσοι κυνήγησαν τον Σάμπυ Μιωνή, τωρα δεν ξέρουν που να κρυφτούν, αφου κινδυνεύουν να χάσουν μεχρι και τα σπίτια τους, μετά τις αλλεπάλληλες αποφάσεις των βρετανικών και των ελληνικών δικαστηρίων που τον δικαίωσαν στις αγωγές που έκανε κατά των συκοφαντών του.

Μάλιστα, δημοσιογραφικές πηγές λένε οτι ο Μιωνης έχει στοιχεία που καίνε εκδοτες, δημοσιογράφους και πολιτικούς.
Αυτό που δεν κατάλαβαν τα εγχώρια νεοναζιστικα σταγονίδια του τύπου και της πολιτικής, είναι οτι οι Εβραίοι επιχειρηματιες δεν μασάνε απο τις μεθόδους της Κολομβίας των Βαλκανίων και δεν σκέφτονται τα χρήματα οταν πρόκειται να υπηρετήσουν ηθικούς σκοπούς, οπως η καταπολέμηση του ρατσισμού.

Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν…

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις