Αποκαλυψη > Tην παραίτηση της Φώφης ζήτησαν Σημίτης-Καϊλή

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Θέμα παραίτησης της Φώφης Γεννηματά έβαλε τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης όσο και η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή η οποία είναι το ανερχόμενο αστέρι της Κεντροαριστεράς. Είναι πολιτικά και κοινωνικά ανήθικο να επιτραπεί στον Τσίπρα και στο λεφούσι των Συριζαίων ψευτών να λυμαίνονται το χώρο της Κεντροαριστεράς

Η Εύα πολύ σύντομα θα βρεθεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα του οποίου θα αμφισβητήσει την κυριαρχία στο συγκεκριμένο χώρο. Οι Βενιζέλος-Σημίτης και Καιλή ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έκανε άγριο τρολάρισμα στη Φώφη αφού της τηλεφώνησε για να τη συγχαρεί που πήρε 8%!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και της έδωσε συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα του κινήματος “στη δύσκολη εκλογική μάχη”, σύμφωνα με παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Σημίτης είπε στην κα Γεννηματά ότι είναι στη διάθεσή της για οποιαδήποτε πρωτοβουλίας της (;)

Μια πρωτοβουλία της θα ήταν να παραιτηθεί. Ο Σημίτης ενημέρωσε τη Φώφη ότι από εδώ και στο εξής ο ίδιος θα πάρει πρωτοβουλίες για την δημιουργία νέου φορέα στο χώρο της ΚΑ.

Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή μιλώντας τη Κυριακή στο Action24 στον απόηχο του exit poll που έδινε στο Kίνημα Αλλαγής από 6% έως 8%, ανέφερε ότι “έχουμε πολλές συζητήσεις να κάνουμε στο ΚΙΝΑΛ για το θέμα της ηγεσίας”.

Δείτε τώρα σε ποιους ο οξυδερκής λαός ξαναέδωσε 31%>

Σχετικές δημοσιεύσεις