Αυξήθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά ο αριθμός των ανθρώπων που θα ’θελαν να δώσουν μια ανάποδη στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αύξηση για δέκατη συνεχόμενη χρονιά σημείωσε ο αριθμός των πολιτών που θα ήθελαν απεγνωσμένα να δώσουν μια σφαλιάρα στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της Metron Paralysis.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, τουλάχιστον 7 στους 10 ερωτηθέντες επιθυμούν ‘έντονα ή πολύ έντονα’ να δώσουν μια ανάποδη στον πρώην δημοσιογράφο και νυν βουλευτή, ενώ το ποσοστό αγγίζει το 90% όταν ανοίγει το στόμα του.

«Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά κάθε φορά που βλέπω αυτή την ξυνή μούρη του στην οθόνη με πιάνει μια φαγούρα στο χέρι» δήλωσε ένας τηλεθεατής. «Όταν ανοίγει το στόμα του, η επιθυμία να του σκάσω μια μπούφλα είναι σχεδόν ακατανίκητη.»

«Αυτόν και τον Μπογδάνο. Θέλω να τους πιάσω και να αρχίσω να τους κουτουλάω τα κεφάλια μαζί.»

Ακόμα και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, παραδέχονται ότι έχουν μια ακατανίκητη επιθυμία να κάτσουν μια ανάποδη στον πρώην δημοσιογράφο που να είναι όλη δικιά του. «Δεν ξέρω τι είναι ρε παιδί μου, με το που τον βλέπω θέλω να του δώσω μία να γυρίσει το κεφάλι του δυο τρεις φορές κι ας είναι δικός μας» δήλωσε ένας ψηφοφόρος του κόμματος.

Παράλληλα, σταθερή αύξηση σημειώνει το ποσοστό των τηλεθεατών που φωνάζει “ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” κάθε φορά που ο κ. Παπαδημητρίου εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση, τα ποσοστά δημοφιλίας του βουλευτή είναι ιδιαίτερα χαμηλά και κυμαίνονται λίγο πιο πάνω από τον ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ και λίγο πιο πάνω από τους γυμνοσάλιαγκες.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις