Νόμο που θα απαγορεύει στα ζευγάρια να αποκοιμιούνται όταν βλέπουν μαζί σειρές ετοιμάζει η κυβέρνηση

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Απάντηση σε ένα πάγιο αίτημα χιλιάδων γυναικών και ανδρών που ζουν το δράμα να έχουν σύντροφο που αποκοιμιέται κάθε φορά που βλέπουν τηλεόραση, αναμένεται να δώσει ένας νόμος που ανακοίνωσε ότι θα φέρει στη Βουλή η νέα κυβέρνηση.

Ο νόμος, που θα κατατεθεί με την έναρξη της νέας Βουλής, προβλέπει αυστηρές ποινές για όσους ή όσες συστηματικά τους παίρνει ο ύπνος όταν κάθονται να δουν την αγαπημένη τους σειρά με το συντροφό τους, υποχρεώνοντας τους να την ξαναδουν πάλι από εκεί που αποκοιμήθηκαν ή να προχωρήσουν στο επόμενο επεισόδιο, βάζοντας σε τεράστιο κίνδυνο τη σχέση τους.

«Επιτέλους η πολιτεία σκύβει πάνω από το πρόβλημα μας» λέει η Μαίρη, μία από τις χιλιάδες βασανισμένες Ελληνίδες που αναμένεται να ανακουφίσει ο νέος νόμος. «Κάθε φορά τον έπαιρνε ο ύπνος στα πέντε πρώτα λεπτά του επεισοδίου. Μάλιστα είχε και την απαίτηση να μη δω το επόμενο. Ένα μήνα έβλεπα το ίδιο επεισόδιο σε πεντάλεπτα. Έίχα μάθει τους διαλόγους απέξω» μας είπε εμφανώς ταραγμένη.

«Έχω φτάσει πέντε επεισόδια πιο κάτω και αναγκάζομαι να τα ξαναδώ ένα-ένα»

Άλλοι αψηφούν το κίνδυνο και συνεχίζουν να βλέπουν τη σειρά, πολλές φορές κρυφά από το σύντροφό τους. «Έχω φτάσει πέντε επεισόδια πιο κάτω», μας λέει ο Κώστας. «Μετά βέβαια για να μην αποκαλυφθώ αναγκάζομαι να τα ξαναδώ ένα-ένα μαζί της προσπαθώντας να μην αποκοιμηθώ από τη βαρεμάρα. Είναι ένα μαρτύριο» μας λέει ψιθυριστά, με δάκρυα στα μάτια.

Ιδιαίτερα αυστηρός, τέλος, θα είναι ο νόμος για όσους αποκοιμιούνται κατά τη διάρκεια ταινίας, ενώ προβλέπεται και ψυχολογική υποστήριξη για όσους έχουν σύντροφο που ξυπνάει στη μέση της ταινίας και ζητάει επίμονα να μάθει τι έγινε, ή που αρνείται ότι κοιμόταν και υποστηρίζει ότι απλά έβλεπε την ταινία με κλειστά μάτια.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις