Ο Κυριάκος έδειξε τη κλάση του. Κάποιοι υπουργοί του όχι…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Συμπληρώνεται ένας μήνας διακυβέρνησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει την κλάση του. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με αρκετούς από τους υπουργούς του οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε υπουργεία-λαιμητόμος. Κάποιους τους διακρίνει μία αίσθηση τα παιδία παίζει λες και ζουν στη Happyland και δεν βλέπουν τι συμβαίνει στα διεθνή Χρηματιστήρια και το νέο παγκόσμιο τσουνάμι που έρχεται.


Τώρα είναι ώρα για μεγάλους παίχτες και όσοι πραγματικά αξίζουν θα γράψουν ιστορία μαζί με τον εν δυνάμει καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης. Οσοι δεν αξίζουν θα πρέπει να πάνε τάχιστα σπίτια τους. Οι προκλήσεις είναι τεράστιες και η παγκόσμια ζούγκα πιο επικίνδυνη από ποτέ. Κοτζάμ Μέρκελ κατάντησε να τρέμει. Πρόκειται για Παγκόσμια Καταιγίδα. Η ζοφερή προοπτική ενός ανεξέλεγκτου εμπορικού πολέμου ΗΠΑ – Κίνας με τις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη να βάζουν και τα νομίσματα τους στο κάδρο των “εχθροπραξιών”, “προσγείωσε” σήμερα βίαια τους δείκτες της Wall Street σημειώνει το Capital.gr.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δείχνει πόσο σκληρά δουλεύει καθώς διαισθάνεται ότι η παγκόσμια οικονομία είναι ξανά πιο κινούμενη άμμος από ποτέ. Σ΄αυτό το περιβάλλον πρέπει να επιβιώσει η νέα κυβέρνηση και όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να μεταρρυθμίσει το κράτος. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, συνεντεύξεις σε απηρχαιομένα ΜΜΕ (όπως είναι τα εγχώρια ιδιωτικά κανάλια) και νάχαμε να λέγαμε. Κι αυτό γιατί ένα πρωί μπορεί να ξυπνήσουμε και να μην έχουμε τίποτε.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις