Στη γραμμή Βούτση ο Κούλογλου: «Ασφαλώς έγιναν λάθη. Δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να κυβερνήσουμε» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Νίκου Βούτση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015, που προκάλεσε σάλο.

Μιλώντας στο One Channel, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «πρέπει να γίνει συζήτηση για τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ» και παραδέχτηκε πως «το 2015 δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να κυβερνήσουμε.

Το 2014 δεν έπρεπε να γίνει γίνει εκβιασμός των πολιτικών εξελίξεων. Έπρεπε ο Σαμαράς να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Πηγαίνοντας να εφαρμόσει το σκληρό μνημόνιο ή θα έπεφτε ή δεν θα έπεφτε και θα έχανε τις εκλογές στο τέλος του 2015. Ο Σαμαράς είχε πει ότι θα προκήρυσσε εκλογές νωρίτερα».

«Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε προετοιμαστεί καλύτερα, θα είχε αξιοποιήσει το χρόνο και δεν θα είχε χρειαστεί να κάνει συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, που αποδείχθηκε πολιτικά δαπανηρή», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κούλογλου επεσήμανε πως «ασφαλώς έγιναν λάθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά ξεπήδησε τότε λόγω της χρεοκοπίας της χώρας και της πολιτικής κρίσης. Όλοι οι νέοι κάνουν λάθη. Στη δημόσια διοίκηση κυριαρχούσαν τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε επαρκείς προσβάσεις ούτε εμπειρία».

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις